Produse și Servicii

Plasa pentru protectie se fixeaza la exteriorul schelelor si protejeaza trecatorii si autovehiculele impotriva caderilor de materiale de constructii de pe cladirile aflate in constructie sau renovare.

Prea multe lucruri se întâmplă într-un an pentru a le ține în cap, deoarece fie le încercuim, fie doar le privim, dar un calendar desktop, de perete sau de buzunar face de multe ori un serviciu bun.

Unele suprafețe nu permit imprimarea, sau chiar vrem un rezultat unic. În aceste cazuri, soluția ideală este gravura laser.

O formă de publicitate mai ieftină decât o duzină de afișe bine plasate, e greu de găsit. Poate fi aplicat aproape oriunde, în mărimi standarde sau unice, cu orice grafică.

În cazul nostru "imprimarea de tricouri" apare să fie un concept prea îngust. Deși într-adevăr tricourile cu mâneci scurte sunt cele mai populare din gama noastră de produse, dar oferim și tricouri cu mâneci lungi, cu glugă, hanorace, polare, topuri, jachete, îmbrăcăminte sport și altele. Toate personalizate după nevoile tale.

Înscripționarea auto înseamnă mai multe lucruri. Reclamă eficientă pentru unii, și tuning optic mentru ceilalți. Pentru noi, e ceva la ce ne pricepem.

În cursul zilei ne întâlnim cu mulți oameni, mai ales în lumea afacerilor, sau ca profesionali, și putem evita o grămadă de neînțelegeri dacă nu vrem să le dăm datele noastre de contact în vorbă, gândind că o sa le scriu în telefon.

Îți place? Distribuie și altora.

Ne găsiți la:

Adresa:
str. Márton Áron 3/2.,
535500 Gheorgheni,
județul Harghita, RO
Telefon:
(+4) 0266-362.851
Mobil:
(+4) 0787-541.034
E-mail:
office@gklcg.ro
Web:
www.gklcg.ro
www.promotiongift.ro

Clienții Noștri